Bronzen beeld in opdracht laten maken?

Bent u op zoek naar een bronzen beeld met persoonlijke waarde, dan maak ik dat graag voor u in opdracht. Ik maak figuratieve realistische bronzen beelden van mens en dier. Ook maak ik awards, logo’s en persoonlijke gedenktekens. Mijn beelden zijn handgemaakt en uniek.
U kunt mij benaderen wanneer u op zoek bent naar een beeld ter ere van een bijzondere gebeurtenis zoals voor afstuderenden (zie het beeldje Pallas Athena of bijvoorbeeld een toga), een relatiegeschenk, verenigings-, of bedrijfslogo, een bronzen beeld voor uw nieuwe huis, enzovoort. Ook de uitwerking van een bepaald thema kan besproken worden.
Elk door mij vervaardigd beeld komt tot stand in nauw overleg met de opdrachtgever waarbij diverse mogelijkheden t.a.v. de uitvoering bespreekbaar zijn.
Het is van belang dat de opdrachtgever vooraf zelf al een duidelijk beeld heeft van zijn/haar wensen, formaat en oplage.
Bij eventuele interesse is het van belang tijdig een afspraak te maken in verband met de ontwerp-, realisatie-, en levertijd. Er moet rekening gehouden worden met een levertijd van minimaal 6 tot 10 weken. De levertijd is mede afhankelijk van de afmeting van een te vervaardigen beeld.
Mijn beelden (unica of in gelimiteerde oplage) worden geleverd met een bewijs van echtheid en zijn voorzien van mijn signatuur.
Ik beschik over een eigen voorraad collectie bronzen beelden. U bent van harte welkom op mijn atelier voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u ook een uniek beeld in opdracht laten maken?
Vul dan het contactformulier op mijn website in of bel 06-52659223

Boetseerles van Vincent de Kievit

Altijd benieuwd geweest of je ook kunt boetseren en het ook leuk vindt? Dan is dit je kans!
Vincent de Kievit geeft boetseercursussen en stelt je tijdens zijn lessen in staat om kennis te maken met de materialen boetseerwas en klei.

Wat leer je?
Je leert goed te kijken en vormen te vertalen in een beeld. Anatomie, verhoudingen, compositie en de persoonlijke kijk en weergave zijn hiervoor de kernwoorden.

Wat doe je tijdens de boetseerlessen?
Je boetseert een dier of werkt met een model (portret of geheel model). Er wordt drie á vier lessen aan een werkstuk gewerkt. De oefening staat hierbij voorop.

Ook individuele begeleiding of advies behoort tot de mogelijkheden.
Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op.