Een nieuwe website!

Omdat ik wil doorpakken met mijn beeldhouwactiviteiten heb ik de ondersteuning ingeroepen van Marca van den Broek. Marca begeleidt, zoals ze zegt “creatieven bij het goed in de markt zetten van hun bedrijf”.

Tijdens het doorlichten van mijn activiteiten op het gebied van beeldhouwen kwam ook mijn bestaande website aan de orde. We stelden samen vast dat deze qua opzet verouderd was en teksten en foto’s beter konden.

Op zoek naar wat bij mij als persoon past, en na een groot aantal voorbeelden te hebben bekeken, ontdekte ik een wordpress thema. Deze sprak mij enorm aan. Een thema dat rust, overzicht en eenvoud uitstraalt en tevens het voordeel biedt dat een bezoeker van de site weinig hoeft door te klikken of te zoeken.

Vervolgens de hamvraag. Zelf doen? Of investeren in de kennis en vaardigheden van Marca? Ik was er snel uit. Ik ben een creatief en moet bezig zijn met het bedenken en maken van nieuwe beelden. Ik ben niet gemaakt om achter de computer te zitten en geconfronteerd te worden met scriptjes. In de afweging was de factor tijd ook een ding. Tijd voor het maken van een website heb ik naast mijn werk op dit moment niet. Ik heb Marca daarom dus gevraagd mijn nieuwe website te maken.

Door Marca ook naar teksten over mijzelf te laten kijken, ontstond voor mij ook een frisse kijk op wie ik ben en wat ik wil zeggen met mijn werk. Ik hoop met de nieuwe website meer mensen te bereiken en nieuw werk te delen met mensen die mij al kennen. Mijn nieuwe website is nu een mooi visitekaartje geworden.

Marca, dank je wel voor het opzetten van mijn website. Je bent erin geslaagd om mijn persoonlijkheid en mijn werk op een hele mooie manier vast te leggen. Het eindresultaat is top!

logo vincent de kievit