Bloggen

Mijn eerste blog! Wat houd je bezig, blijf bij jezelf, tips en trucs! Whaaa… Eerst maar eens opgezocht wat een blog eigenlijk is. Nou, daar komt het:

Blog is een afkorting die veel wordt gebruikt, maar de oorspronkelijke term is weblog. Een blog is eigenlijk niet veel meer dan een plek op het internet waar regelmatig artikelen worden geplaatst.

Oohhh, dat valt mee. Dat kan ik wel. Ideeën zijn er voldoende, ik ben geen stilzitter en ik maak ook genoeg mee. Het moeilijkste zal de discipline zijn om wekelijks iets te posten, dus spreek me maar aan als het stil wordt.

Beeldende kunst

Ik heb een druk half jaar achter de rug dat in het teken stond van: erachter te komen wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat ik nog wil. Een van de uitkomsten is dat ik meer tijd in het zijn van beeldend kunstenaar ga steken.

Ik beschik inmiddels over een professionele website en maak gebruik van verschillende social media om mijn werk te promoten.

Beeldhouwen

Ik ben een no-nonsens autodidact beeldhouwer die figuratief realistisch werk maakt van mens en dier. Ik werk met boetseerwas en klei met een bronzen beeld als eindproduct.

Oh ja, en ik ben vanaf nu ook een blogger!!